078 – 693 3292
078 – 693 3292
powerview-actie-luxaflex

Acties van Woonsfeer Zoeteman

50% korting op elk 2e Luxaflex Powerview product!

50% korting op elk 2e Luxaflex Powerview product: Haal uw slimme raamdecoratie van Luxaflex® nu extra voordelig in huis! Van 1 Januari tot en met 15 Februari 2024 krijgt u op elk 2e Luxaflex PowerView® product 50% korting!* Kom langs in onze winkel en laat u adviseren.

Luxaflex Powerview actie

Luxaflex PowerView® raamdecoratie:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Veilig voor mensen en huisdieren door koordloze bediening
  • Snelle en deskundige installatie
  • Verbetert de energie-efficiëntie van uw huis
  • Automatische bediening

Slimme raamdecoratie

50% korting Luxaflex Powerview op elk 2e product!

Het Luxaflex PowerView systeem werkt draadloos en is volledig vooraf programmeerbaar en kan worden afgestemd op uw voorkeur en wensen. Zo kunt u eenvoudig alle PowerView aangestuurde raamdecoratie bedienen; van één raam tot het gehele huis, helemaal zoals u het graag wilt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw nieuwe plisségordijnen in de ochtend automatisch te laten openen en deze in de avond weer automatisch te sluiten. Met de speciale app, die gekoppeld zit aan uw Luxaflex raamdecoratie en PowerViewsysteem, kun je handmatig en vanaf een afstand uw zonwering bedienen. Een extra voordeel is dat de raambekleding volledig koordloos is, waardoor de raambekleding voldoet aan de geldende childsafety wetgeving.

Smarthome

Het is ook mogelijk om het PowerVieuw systeem van Luxaflex te verbinden met verschillende smart-home systemen. Hierdoor kunt u de raamdecoratie niet alleen bedienen met bijvoorbeeld Google-assistent, maar is het ook mogelijk om PowerView automation te verbinden met een slimme thermostaat, waardoor u de kamertemperatuur onder controle kunt houden met uw nieuwe raamdecoratie.  Door middel van uw stem kunt u de opdracht geven om de raamdecoratie te openen via je smarthome systeem, of zo afstemmen dat de verlichting automatisch aangaat wanneer de jaloezieën sluiten… Makkelijker kun je het niet maken!

50% korting op elk 2e Luxaflex Powerview product

Wist u dat raambekleding ook een isolerende werking heeft? Klik op de link hieronder voor meer info www.luxaflex.nl/kenmerken/isolerende-raambekleding/

ActievoorwaardenMeer informatie over onze acties?

U bent van harte welkom in onze showroom in Alblasserdam! Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen met een vraag.