U bent hier: Woonsfeer Zoeteman > Producten overzicht > Raamdecoratie

Raamdecoratie

Raamdecoratie, ook wel bekend als binnenzonwering of raambekleding, speelt een belangrijke rol in ieder interieur. In eerste instantie als licht- en warmtewering en voor privacy, maar ook als sfeermaker.

Voorbeelden van onze producten zijn Horizontale Jaloezieen, Rolgordijnen, Plissé Shades, Duette Shades en Houten Jaloezieën. Woonsfeer Zoeteman heeft voor u een mooie collectie raamdecoratie samengesteld.

We kunnen samen met u voor elke situatie de perfecte raamdecoratie oplossing bieden. Of het nu gaat om een recht raam of een raam met een schuine zijde. Zelf voor een rond raam kunnen wij u de perfecte oplossing bieden. We beschikken over onze eigen montage dienst waardoor u verzekerd bent van de juiste montage van uw producten.

Daarnaast hebben we ook een hele mooie collectie vouwgordijnen van het merk Inside. Waarbij het zelfs mogelijk is om uw eigen vouwgordijn te ontwerpen. Klik op Casamina om dit zelf eens te ervaren.

Ook is het mogelijk om van veel van onze gordijn stalen vouwgordijnen te laten maken in ons atelier. Dit is een prijs gunstige oplossing en kan snel geleverd worden.

Wist u dat bepaalde soorten raamdecoratie ook een bijdrage levert aan energie besparing. Klik hier voor meer info over energiebesparing

Kom langs in de winkel zodat we de diverse mogelijkheden kunnen uitleggen. Indien u liever heeft dat we eerst komen in meten kan dat uiteraard ook neem dan contact met ons op.

Hieronder staan de merken die wij vertegenwoordigen, klik op de afbeeldingen voor meer info.