078 – 693 3292
078 – 693 3292
Desso-Mozaic-tapijt-actie-gratis-tapijt

Acties van Woonsfeer Zoeteman

Onze acties:

Gratis tapijt! Elke 4e meter tapijt gratis bij kamerbreed tapijt

Elke 4e meter tapijt gratis bij kamerbreed tapijt van Parade, Desso en Bonaparte. Nu is het moment om uw slaapkamer of woonkamer van een nieuwe vloerbedekking te voorzien op een voordelige manier.

Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

Tapijt in je slaapkamer is gewoon lekker!

De slaapkamer is tegenwoordig niet meer alleen bestemd om te slapen. We brengen hier gemiddeld een derde van ons leven door. Het is de plek voor ontbijt op bed, om een boek te lezen, uw oefeningen te doen, TV te kijken of elkaar lief te hebben. Het comfort en de sfeer is daarom belangrijk. Tapijt in je slaapkamer zorgt voor warmte, comfort en sfeer. Wat is er lekkerder dan op blote voeten door je slaapkamer te lopen? Voor een optimaal effect laat je het tapijt kamerbreed leggen. Maar je kunt natuurlijk ook voor een Vloerkleed op Maat gaan. Stem de kleur af op de gewenste sfeer: donkere tinten doen een ruimte kleiner en knusser lijken, lichte tinten geven een fris en ruimtelijk effect. Of u nu van minimalisme houdt of een fan bent van een landelijke of modern-klassieke slaapkamer, tapijt in je slaapkamer is gewoon lekker!

Voor meer inspiratie over de tapijten van Desso, Parade en Bonaparte klik dan op onderstaande link:

www.dessotarkett.nl/onze-vloeren/tapijt/

ActievoorwaardenMeer informatie over onze acties?

U bent van harte welkom in onze showroom in Alblasserdam! Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen met een vraag.