078 – 693 3292
078 – 693 3292
20% korting op Luxaflex Duette Shade top-down bottem-up

Acties van Woonsfeer Zoeteman

20% korting op Luxaflex Duette en Plissé Shades

20% korting op Luxaflex Duette en Plissé Shades. Duette® Shades, in de volksmond ook wel duettes of dupli gordijnen genoemd, geven maximaal comfort aan je huis. Dit type raamdecoratie zorgt voor een perfecte verdeling van licht en een uitstekende energie-efficiëntie, ongeacht het seizoen. De unieke honingraatstructuur werkt isolerend.

In de winter houden Duette® Shades de kou buiten en de warmte binnen en in de zomer is het precies andersom: buiten is het warm, maar in huis blijft het koel.

Ontdek de voordelen van Duette® Shades

De Duette® Shades collectie is geïnspireerd op de natuur, met verschillende kleuren, patronen, coatings en duurzame opties. Lees meer over de voordelen:

Voor de Luxaflex® Plissé gordijnen op maat leveren wij stoffen die transparant, semi transparant, lichtdoorlatend & dim out. De Plissé Shades collectie biedt meer dan negentig schitterende en duurzame stoffen die Cradle to Cradle Certified™ zijn. Deze certificering geeft je de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken voor uw woning en uw gezin.

Wist u dat raambekleding ook een isolerende werking heeft? Klik op de link hieronder voor meer info www.luxaflex.nl/kenmerken/isolerende-raambekleding/

Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 1 tot en met 28 Februari 2023Meer informatie over onze acties?

U bent van harte welkom in onze showroom in Alblasserdam! Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen met een vraag.