U bent hier: Woonsfeer Zoeteman > Producten overzicht > Vloerbedekking / Tapijttegels / Lopers / Karpetten

Vloerbedekking / Tapijttegels / Lopers / Karpetten

Ruime keuze in tapijt bij Woonsfeer Zoeteman

Goed tapijt geeft warmte en karakter aan uw woning. Ook is het sterk genoeg voor dagelijks gebruik. Welke stijl en kleur past het beste bij u en bij de ruimte waarin het tapijt komt te liggen? Hoe intensief gebruikt u die ruimte? Vindt u het lastig om te kiezen dan helpen wij u uiteraard graag met een gedegen advies.

Wij bieden vele soorten tapijten aan, waaronder wollen, bouclé en frisé tapijten, zodat u kunt kiezen dat aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Voordelen van tapijt

Tapijt heeft de afgelopen jaren concurrentie gekregen van vloerbedekking als laminaat en vinyl. Toch is deze vloerbedekking nog altijd in trek. Het geeft een warme sfeer. Ook bespaart u er energie mee. Dat komt doordat de warmte langer wordt vastgehouden dan bij een houten vloer of tegels. Verder is het gemakkelijk te onderhouden. Een keer stofzuigen gaat sneller dan dagelijks een vloer boenen! Bovendien gaat een kwaliteits tapijt lang mee.

Traplopers

Traplopers zijn weer terug van weggeweest; steeds meer mensen voorzien hun trap van een loper. U kunt echter ook kiezen voor een traploper wanneer uw trap er niet zo mooi meer uitziet. Veel trappen hebben slijtageplekken of zitten onder de verfspatten. Als u kiest voor een traploper, ziet uw trap er daarna weer als nieuw uit. Door de ruime keuze aan traproeden en randafwerking is iedere loper uniek.

Karpetten

Een karpet geeft uw interieur net wat meer sfeer en een huiselijk gevoel. Daarnaast kunt u met een fijn karpet uw woonstijl tonen of aanvullen. Heerlijk zacht voor in de wintermaanden om geen koude voeten te krijgen. Ook in de zomer is een luchtig laagpolig vloerkleed in lichte kleuren een mooi accessoire in huis. Het maakt een interieur af en trekt op een positieve manier de aandacht in de woonkamer. Wij kunnen van al onze tapijt prachtige karpetten maken. Heeft u een eigen ontwerp kom dan eens langs en kijken we samen met u naar de mogelijkheden

7 redenen om voor tapijt te kiezen

Wij zijn dealer van de hieronder staande merken.

Tapijt

Tapijt
TapijtTapijt