U bent hier: Woonsfeer Zoeteman > Producten overzicht > Inside vouwgordijnen

Inside vouwgordijnen

Inside vouwgordijnen

Inside vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

XXL

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basis gamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog.

En met het Maxi XXL-gamma bedient u – zij het binnen een beperkt aantal stoffen – zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog! Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside kunt u ook deze Big versie zowel handmatig als elektrisch bedienen.

Slope of oblique ramen

Ook voor schuine ramen biedt Inside de gepaste uitkomst. Dankzij de geavanceerde techniek van de Inside-optrek-systemen is het nu ook mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen.

Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Inside heeft heel veel oog voor detail. Zo zorgen wij dat -indien u dit op voorhand vraagt- alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.

Gemotoriseerde gordijnen

Voor uw gebruiksgemak levert Inside uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domotica systeem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

Personaliseer uw vouwgordijn

Met de stoffen in de collectie CasaMia gaat u creatief aan de slag. Voor elk interieur en elke smaak is er in de collectie wel een stof te vinden die er perfect bij past. Deze collectie omvat momenteel 4 stofsoorten, van transparant tot verduisterend – die telkens in 80 unikleuren te verkrijgen zijn.

Op deze site kun je een design kiezen (floraal, streepjes, uni, …) en vervolgens de kleuren gaan aanpassen aan verschillende settings. Een zee aan mogelijkheden ontplooit zich.  Een voorbeeld staal kunt aansluitend via ons bestellen.

Creëer nu uw eigen vouwgordijn

Inside