U bent hier: Woonsfeer Zoeteman > Producten overzicht > Meister-laminaat

Meister-laminaat

Meister-laminaat

Meister laminaat vloeren

Meister-laminaat vloeren staan voor een authentiek uiterlijk, robuustheid en eenvoudig onderhoud. Daarvoor zorgen wij door een hoge kwaliteit standaard bij het verwerken en veel aandacht voor de stijl bij de design keuze.

Ons actuele assortiment omvat houtdessins van inheemse en exotische houtsoorten en oppervlakken die eruit zien als tegels, leisteen, zandsteen, marmer of textiel. Het programma kent bovendien vloeren met een ruw gezaagde structuur: duidelijk zicht- en voelbaar worden hier op een zeer realistische manier zaagsnedes geïmiteerd.

Naast laminaat heeft Meister ook Kurk en Linoleum op dezelfde uitvoering als die van een laminaatplank.

Laminaat Meister

De laminaatplanken van MEISTER combineren de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisdeel. U kunt kiezen uit vier plankencollecties.. De laminaatvloer LD 300 »Melango« heeft zich in slechts enkele jaren ontwikkeld tot een klassieker onder de laminaatvloeren. Het bijzondere aan deze vloer zit in het detail: het bijzonder echt lijkende decor herhaalt zich geen enkele keer over de gehele lengte van de delen. Op die manier ontstaat een unieke uitstraling. De laminaatvloer LD 200 biedt met de zorgvuldig geselecteerde rustieke decors van eiken wit tot gerookt eiken alles wat u van een landhuis deel verwacht.

Sfeerbeelden Meister Laminaat

 

Parket Meister Lindura

Meister Lindura is een ijzersterke vloer met een fineerlaag van echt edel hout gecombineerd met de Wood-Powder techniek op een HDF drager. Het edelhout is afgewerkt met een natuurolie waardoor de nerven en knoesten in de Meister Lindura vloer geaccentueerd worden. De Wood-Powder techniek zorgt ervoor dat de scheuren en knoesten prachtig worden gecorrigeerd en de Meister Lindura zeer drukvast wordt. Meister Lindura is in ieder geval zeer vooruitstrevend en garandeert jarenlang onbezorgd woonplezier! U kunt kiezen uit de onderstaande plankformaten.

27 x 220 cm en 32 x 260 cm

Meister Kurk │ Kurkvloer

Is een kurkvloer alleen maar iets voor de slaap- of kinderkamer? Dit oude vooroordeel zult u vergeten wanneer u een blik op ons assortiment kurkvloeren werpt. Natuurlijk bieden onze vloeren alle voordelen van het natuurlijke materiaal kurk. Warme voeten en gewrichtsvriendelijke elasticiteit horen daarbij. Bovendien openen onze bedrukte kurkvloeren volledig nieuwe mogelijkheden voor een ambitieus interieurontwerp.

Meister Linoleum

Dat kurk uit de bast van de kurkeik wordt gewonnen, weten veel mensen nog wel. Maar dat ook linoleum een natuurlijk materiaal is, weten velen niet: of denkt u bij bloeiende vlasvelden soms aan linoleum? Maar juist deze natuurlijkheid zorgt ervoor dat linoleum steeds meer fans krijgt.