U bent hier: Woonsfeer Zoeteman > Producten overzicht > A-house-of-happiness gordijnen

A-house-of-happiness gordijnen

Vrieco gordijnen en vouwgordijnen
A house of happiness op maat gemaakte gordijnen

A house of happiness gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan uw huis.  Bent u op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wilt u nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Wij hebben het grootste aanbod, meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze!

Van diverse stoffen uit de collectie kunnen ook vouwgordijnen gemaakt worden. Combineer dit met een mooie gordijnen en het plaatje is compleet.

Missie

A House of Happiness creates your curtains.
Van onze gordijnen word je blij.

Visie

Een kleurrijk merk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie voor textiel samenkomen. A House of Happiness biedt iedereen een passend gordijn op maat aan. Eigen creativiteit staat hoog in het vaandel. De collectie wordt door A House of Happiness exclusief ontwikkeld en geproduceerd en heeft hierdoor een brede collectie qua stijlen en prijs opbouw. De full service zit verpakt in het makkelijk maken om raambekleding uit te kiezen, te kopen en te installeren.

Duurzaamheid

Hoewel A House of Happiness streeft naar betaalbare prijzen, moet dit niet ten koste gaan van het milieu.
Kwaliteitsbewakers van het bedrijf bezoeken de fabrikanten overal ter wereld en letten op verantwoorde productie van onze stoffen en een gezonde werkomgeving.
We streven in ons gehele productieproces naar beperking van afval en uitstoot van CO2 en hergebruik van materiaal.

U bent van harte welkom!

Wij nodigen u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom alwaar we de complete collectie hebben hangen. Wij praten u graag bij betreffende de diverse mogelijkheden. Onder het genot van een kopje koffie of thee zoeken we samen naar het voor u perfecte gordijn.

A House of Happiness koopt u bij Woonsfeer Zoeteman het vertrouwde adres voor uw gordijnen.