U bent hier: Woonsfeer Zoeteman > Producten overzicht > Buitenzonwering

Buitenzonwering

Buitenzonwering

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van nieuwe buitenzonwering voor u woning kom dan langs bij Woonsfeer Zoeteman in Alblasserdam. Wij hebben de diverse producten overzichtelijk gepresenteerd in onze winkel en onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag over de diverse toepassingen en mogelijkheden.

Zonnescherm

Een zonnescherm om in de zomer ook op de warme dagen lekker op uw terras te kunnen zitten. Een rolluik zodat u de warmte in de zomer en de koude in de winter buiten kunt houden en een ander voordeel is dat het inbraakwerend werkt. Wilt u het zonlicht gedeeltelijk binnen krijgen denk dan een screen. U behoudt het zicht naar buiten maar er komt wel licht uw woning binnen. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden welke we graag in een persoonlijk gesprek toelichten.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u een goed en vakkundig advies geven. Daarnaast worden de producten professioneel geplaatst en laten we alles netjes opgeruimd achter. Indien nodig demonteren wij u oude buitenzonwering en voeren wij deze gratis voor u af!

Een advies op maat?  e-mail / bel ons of kom langs in onze showroom.